Mallorca

Kommentera

Idag bär det av hemåt igen efter en härligt varm och solig vecka på Mallorca.

Vi har bott på Sunwing Cala Bona. 

Under årens lopp har det blivit ett antal besök på Sunwings hotell. 

Det började redan när yngsta dottern var liten. Hon var helt tokigt i Sunwings maskotar Lollo & Bernie. Sedan har yngsta dottern också älskat dem. Det är bra barn & ungdomsaktiviter på hotellet. 

Vi väljer aldrig inklusive. Vi tycker att det är trevligare att äta på en vanlig restaurang men det slutar nästan alltid med att vi äter på hotellet. Bra och vällagat mat som framför allt passar barnen. 

Är barnen glada och nöjda så är föräldrarna det. 

Nackdelen med detta hotell är bristen på solstolar vilket vi fick erfara första dagen. Vi tog det lugnt, åt frukost i lugn och ro och sedan fanns det inte en solstol kvar. Så resten av veckan var det bara att gå upp tidigt och äta frukost. Vi var på plats i solstolar redan före 9. Även poolen känns för liten. 

Vi avslutade vår sista dag med en god middag. Efter det hyrde vi cykel som flickorna pratat om hela veckan. Det var riktigt roligt och ett bra sätt att se sig om. 

Förslag på helgprojekt: 

För er som har förskole/skolbarn:
Se över barnens kläder inför hösten. 
Har barnen vuxit under sommaren? Passar regn och skalkläder? Hur är det med höstskor och gummistövlar? Övriga kläder - speciellt långbyxor - har de blivit för korta?  

Kanske lite trädgårdsarbete för att njuta av sommaren. Glöm inte att plocka bort gamla blommor. Kanske en ny höstplantering?