Zon 4 - sovrummet

Kommentera
Vilket fantastiskt väder det har varit i helgen. Så härligt. Jag har bl a planterat om pelargoner. Lite sent kanske men som man brukar säga - bättre sent än aldrig. Många sticklingar blev det. Här är några av dem. 

(null)


Yngsta dottern och jag hann också med en shoppingrunda på Lindex. Hon hittade en massa fint. 

Nu är det sovrummet som gäller. Jag kommer satt fokusera på att tvätta fönstren i tjejernas sovrum och att rensa bort vinterkläder och urvuxna kläder i min och flickornas garderober. 

Vill ni följa Flyladys tips kommer de här:

Måndag
Ta tag i det som förvaras under sängen. Är det saker som har hamnat där vid snabbstädning av övriga huset? Rensa detta och organisera det som du förvarar under sängen. Det sägs att oordning under sängen ger dålig energi och därmed sämre sömn. Om du inte förvarar något under sängen dammsug noggrant istället. 

Tisdag
Idag är fokus på klädhögar. Rensa bort de kläder du inte längre gillar och ta häng in rena kläder och lägg de smutsiga i tvättkorgen. 

Onsdag
Nu är det sängbordens tur. Rensa bort det som inte hör hemma här och damma av. Ställ något fint där istället som ett fotografi eller ett ljus. 

Torsdag
Idag är det byråns tur. Ta hand om det som samlas ovanpå och organisera. Samla exempelvis ihop allt smink. 

Fredag
Bädda rent. Försök att vända madrassen. Vädra täcken och kuddar. Om inte vädret tillåter kan du fräscha upp dem i torktumlaren.