Zon 4 - sovrummet

Kommentera
Hej i värmen. Det varma vädret bara fortsätter. Hade hoppats på regn i lördags men det kom bara några droppar. Det är så otäckt med alla bränder. Naturen behöver verkligen regn. 

Nu är det sovrummet som gäller. Vårt sovrum är lättstädat så jag har även lagt till yngsta dotterns rum. Funderar även på att gästrummet ska läggas till i denna zon. Känner inte att jag hinner med det rummet i någon annan zon. Men denna vecka kommer det inte bli så mycket gjort då vi ska iväg på en liten semestertripp. 

(null)

Vill ni följa Flylady kommer det här:

Måndag
Ta 15 minuter och fokusera på det som förvaras under sängen.  Ta bort det som inte ska vara här. För framtiden - fundera på om du behöver bättre förvaring. Förvaring under sängen är smart om man har ont om förvaring men då behövs bra förvaring. Om du inte förvarar saker under sängen så dammsug noggrant. 

Tisdag
Idag är det dags att rensa bort omska sockor och gamla strumpbyxor. Dessa tar bara plats och skapar oordning. 

Onsdag
Rengör lampknappar och dörrknoppar noggrant. Tips är att använda en tandborste för rengöring. 

Torsdag
Idag ska vi bli av med damm och spindelnät. Damma tak, och väggar. Om du har en takfläkt så damma den också. Damma även fönsterkarmar, gardiner och på ovansidan av dörrar. 

Fredag
Ställ dig och titta i sovrummet. Vad ser du som inte hör hemma här? Ta en soppåse och en tvättpåse och börja rensa. Var nöjd efter 15 minuter.